23.03.2019 г., 8:26 ч.

Живот 

  Поезия » Философска, Свободен стих, Друга
494 3 0

Само изглежда внезапно, 
а всъщност 
започваме да умираме 
веднага, след като се родим...
Прието е да наричаме
този процес 
на бавно умиране 
Живот...

 

22.03.2019

© Ива ВалМан Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??