Mar 23, 2019, 8:26 AM

Живот 

  Poetry » Phylosophy, Free verse, Other
501 3 0

Само изглежда внезапно, 
а всъщност 
започваме да умираме 
веднага, след като се родим...
Прието е да наричаме
този процес 
на бавно умиране 
Живот...

 

22.03.2019

© Ива ВалМан All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??