Животът ми е стих
Животът ми е дълъг стих,
написан от ръката на съдбата.
Напразно земния си път не бих
и няма да си тръгна непозната.
От изворите тъжни сълзи пих,
огледах се в лицето на Луната.
С пороците не се сродих,
докоснах цветовете на дъгата.
Животът ми е нежен стих,
белязана от обич е душата,
и пак повторила го бих,
ако у мен е Любовта ми свята.
13.04.2011г.
© Лидия Сиркавара Все права защищены