4 янв. 2010 г., 10:20

Животът продължава 

  Поэзия » Другая
2205 1 19

Обичаше, а случи се така...

(Лъжите всичко могат да убият!)

И твоите измамени крила

в болезнен спазъм тихо ще се свият...

 

Надеждата съвсем ще догори -

душата ти е цялата във рани!

А толкова е рано - призори,

но прекалено късно да останеш...

 

И пътят ти назад е разрушен,

пред теб е само тази страшна пропаст...

Как да повярваш в идващия ден?!

Дали ще имаш сили да прескочиш?

 

Ще можеш ли сама да си простиш,

да събереш, каквото ти остава?

И пак да се опиташ да летиш...

Усмихна се? - Животът продължава!

© Мариела Челебиева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??