Обичаше, а случи се така...
(Лъжите всичко могат да убият!)
И твоите измамени крила
в болезнен спазъм тихо ще се свият...
Надеждата съвсем ще догори -
душата ти е цялата във рани!
А толкова е рано - призори,
но прекалено късно да останеш...
И пътят ти назад е разрушен,
пред теб е само тази страшна пропаст...
Как да повярваш в идващия ден?!
Дали ще имаш сили да прескочиш?
Ще можеш ли сама да си простиш,
да събереш, каквото ти остава?
И пак да се опиташ да летиш...
Усмихна се? - Животът продължава!
© Мариела Челебиева Всички права запазени