3 мая 2013 г., 14:38

Какво сме ти и аз? 

  Поэзия » Другая
520 0 0

Какво сме аз и ти...


Две фигурки цигарен дим

над пепелника

на нощта.


Ти ме гледаш

с очи - бучици лед,


небето е счупена чаша,

разлято и тъмно.


После ме порязваш с хартиена усмивка,

докато аз чета какво ми се пише

по твоите устни.


© Серафим Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??