May 3, 2013, 2:38 PM

Какво сме ти и аз? 

  Poetry » Other
530 0 0

Какво сме аз и ти...


Две фигурки цигарен дим

над пепелника

на нощта.


Ти ме гледаш

с очи - бучици лед,


небето е счупена чаша,

разлято и тъмно.


После ме порязваш с хартиена усмивка,

докато аз чета какво ми се пише

по твоите устни.


© Серафим All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??