3.05.2013 г., 14:38 ч.

Какво сме ти и аз? 

  Поезия » Друга
531 0 0

Какво сме аз и ти...


Две фигурки цигарен дим

над пепелника

на нощта.


Ти ме гледаш

с очи - бучици лед,


небето е счупена чаша,

разлято и тъмно.


После ме порязваш с хартиена усмивка,

докато аз чета какво ми се пише

по твоите устни.


© Серафим Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??