3 июл. 2009 г., 19:49

Камертон 

  Поэзия » Белые стихи
548 0 6

Висока мъгла

изтрива светлината,

а в сърцето -

останало кътче

за теб -

вечер.

камертон отзвънва,

настройва ме,

начупват сълзите ми

странни призми  -

вечерно трепти и стене

камертонът...

 

 

Обичам вечерите,

усещам мириса

на тишината и 

самотно мъдрея, а после -

излива се утрото,

разплисква този

все еднакъв тон

със стихията

на болезнена радост -

има ме,

тук съм...

камертон...

© Дима Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??