5 дек. 2008 г., 15:42

Капка мечта 

  Поэзия » Другая
649 0 2


Падат дните, с лекота посечени
на времето от жестоката ръка,
падат сякаш класове обречени.
Капки мечта по мечта и така
повяхват венци от цветни пъпки,
още не пили от аромата млад.
И стават пепел изгорели тръпки,
покрити със сълзи росен хлад.
Ала някъде кълват златни зърна
и плодна бразда за утре нареждат,
ала някъде лъч - нов искряща зора
към нови светове ме отвежда...

("Капка мечта "от Наталия Георгиева)

© Наталия Георгиева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??