5.12.2008 г., 15:42 ч.

Капка мечта 

  Поезия » Друга
619 0 2


Падат дните, с лекота посечени
на времето от жестоката ръка,
падат сякаш класове обречени.
Капки мечта по мечта и така
повяхват венци от цветни пъпки,
още не пили от аромата млад.
И стават пепел изгорели тръпки,
покрити със сълзи росен хлад.
Ала някъде кълват златни зърна
и плодна бразда за утре нареждат,
ала някъде лъч - нов искряща зора
към нови светове ме отвежда...

("Капка мечта "от Наталия Георгиева)

© Наталия Георгиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??