25 нояб. 2008 г., 18:27

Картина 

  Поэзия » Другая
475 0 1
 

 

Капят сълзи в невинни очи,

люлката спомени разлюлява

от неугаснали разляти мечти!

...

Прокапва дъждът от небето,

капят капки право в сърцето,

развяти са листите самота!

...

След мига на тъжна еуфория

разяснява се дъгата в небето,

клоните се спускат над лицето

и всичко си остава в сърцето!

 

 

© Дива Самодива Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??