Nov 25, 2008, 6:27 PM

Картина 

  Poetry » Other
473 0 1
 

 

Капят сълзи в невинни очи,

люлката спомени разлюлява

от неугаснали разляти мечти!

...

Прокапва дъждът от небето,

капят капки право в сърцето,

развяти са листите самота!

...

След мига на тъжна еуфория

разяснява се дъгата в небето,

клоните се спускат над лицето

и всичко си остава в сърцето!

 

 

© Дива Самодива All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??