Капят сълзи в невинни очи,
люлката спомени разлюлява
от неугаснали разляти мечти!
...
Прокапва дъждът от небето,
капят капки право в сърцето,
развяти са листите самота!
...
След мига на тъжна еуфория
разяснява се дъгата в небето,
клоните се спускат над лицето
и всичко си остава в сърцето!
© Дива Самодива Всички права запазени
Поздравления за хубавия стих!!!