Самотата обича да рисува
мъртви цветя
тежко падащи завеси във мрака...
Сълзите ù са вдъхновение...
в солта им се разтваря болката
от стъпките на времето...
Прахта в душата
сега е картина...
автор: Моника Стойчева
дата: 02.12.2014 г.
© Моника Стойчева Все права защищены
Благодаря и за анонимните високи оценки, които за съжаление няма как да разбера от кой са