27 нояб. 2016 г., 11:28

Катарзис 

  Поэзия » Другая
397 0 2

в косите ѝ
някога някой
намерил ключалка
в очите ѝ
някога някой
решил да избяга
за малко
да преброди
изгубен
вълшебни гори
без дъх
да преплува
безкрайни морета
и сам
да подрежда
отвъд времената
далечни планети
понякога искам
да виждаш
с очите ми
моите думи
са толкова бедни
но се заклевам
толкова е красиво
че боли

© Александър Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??