Като децата
Играят си на жмичка думите
съвсем като децата
претърсват скришните места
надничат в тишината
Редуват се да мижат и броят
не ги мързи да спазват правилата
до сто замръзва целият им свят
а после се изнизват в тъмнината
© Лина - Светлана Караколева Все права защищены