21 окт. 2022 г., 07:08

Като насън 

  Поэзия » Гражданская
628 0 2

На път широк сега излизам

от този свят от мен проклет.

И смело в дебрите навлизам

във името си днес заклет.

 

Не вярвам в партии- ментета

и нито в утрешния ден.

На политиците- контета,

преставам да съм вече фен.

 

Менте са изборите вече,

че няма честност в таз игра.

От истината сме далече

за ужким работа добра.

 

Потънал вече във разруха,

напускам го аз този свят.

И нека вятър да ме духа,

като изтръгнат земен цвят.

 

Отивам в истинското място,

където няма там сълзѝ.

Че тука вече ми е тясно,

където бедността пълзи...

© Никола Апостолов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??