16 июл. 2022 г., 14:25

Когато телефоните заспят 

  Поэзия » Любовная
1080 7 19

Когато телефоните заспят

и приливът отмерено тактува

на плажа по разголената гръд,

и кожата ни залез изрисува,

 

полагаме на пясъка сърца –

гарафи с прекипяло бистро вино,

и лутат се по вените слънца,

разтапят се в сияйна медовина.

 

Отнася ни любовният поток,

две пухкави власинки от радика.

На лятото преляхме млечен сок,

и с първи сняг на глас да тананика.

 

© СК Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??