Когато вече ме няма...
... от дървета постройте сал -
красива клада,
накичете го с цветя...
... две монети във ръката -
на лодкаря да платя...
... огън всичко да погълне
и във пепел да превърне
той плътта,
а душата да прегърне
необятността!...
04.08.2008г.
© Теодора Арнаудова Все права защищены