8 февр. 2014 г., 17:54

Копнежно... 

  Поэзия » Философская
455 0 2

Копнежно...

 

Копнежно сях се с ветровете

и жънах се накъсана във бури.

Съхнала, утолих се в дъждовете

и покълнах в бяло скрежно цвете.

 

Рисувах във сърцето си сълза

загърната във бледа сянка,

разпилях сред пътища една душа

разлята, впръсната  във любовта.

 

Лунно в пътеката си спрях да тъжа,

в мрака забулено тихо и нямо шептя.

Чертая  в същността си обичане,

акварелно... необятното вричане.

 

 

© Ванина Константинова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??