25 окт. 2024 г., 13:32

Коя съм аз? 

  Поэзия
80 1 0

Красива външност стилен грим,

навярно в този вид ще ме обича.

Звезда изгряла от известен филм

на нея подражавам и приличам.

 

Коя съм всъщност и какво ценя,

какво ли днес за мен е от значение?

Единствена е видимата красота,

другото потъва в неизбежното забвение.

 

Коя съм аз и на кого принадлежа

и има ли над мен, Спасител Господ?

Дали съм бог, дали останалото е лъжа,

дали избирам кое е хубаво, кое е пошло?

 

Коя съм аз… Коя съм аз…

 

Аз съм създание на Бог Творец.

възлюбена от истински Спасител.

Погрижил се за мъничкия, сив врабец,

а колко повече си моят Избавител.

 

Аз съм тази, за която Ти проля кръвта си,

обикна ме със незаслужена и истинска любов.

Разбирам Твоя съм и цялата принадлежа Ти,

ценя безценния подарък във живота нов.

 

Това съм аз и единствено, чрез Теб разбирам,

и вече не е важно модата какво говори,

натрапването някак си да се побирам,

в изисквания на фалшиви, грозни роли.

 

Това съм аз. Не съм съвременното божество,

което себе си самозабравено издига.

Една от ходещото по земята множество,

но открила смисъл в най-четената Книга.

© Мария Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??