Красива външност стилен грим,
навярно в този вид ще ме обича.
Звезда изгряла от известен филм
на нея подражавам и приличам.
Коя съм всъщност и какво ценя,
какво ли днес за мен е от значение?
Единствена е видимата красота,
другото потъва в неизбежното забвение.
Коя съм аз и на кого принадлежа
и има ли над мен, Спасител Господ?
Дали съм бог, дали останалото е лъжа,
дали избирам кое е хубаво, кое е пошло?
Коя съм аз… Коя съм аз…
Аз съм създание на Бог Творец.
възлюбена от истински Спасител.
Погрижил се за мъничкия, сив врабец,
а колко повече си моят Избавител.
Аз съм тази, за която Ти проля кръвта си,
обикна ме със незаслужена и истинска любов.
Разбирам Твоя съм и цялата принадлежа Ти,
ценя безценния подарък във живота нов.
Това съм аз и единствено, чрез Теб разбирам,
и вече не е важно модата какво говори,
натрапването някак си да се побирам,
в изисквания на фалшиви, грозни роли.
Това съм аз. Не съм съвременното божество,
което себе си самозабравено издига.
Една от ходещото по земята множество,
но открила смисъл в най-четената Книга.
© Мария Всички права запазени