6 янв. 2009 г., 16:29

Красива като самодива 

  Поэзия » Любовная
964 0 1

Колко си красива!

Красива като самодива,

самодива, която с отвари ме опива,

опива и с поглед ме убива.

 

Колко си красива!

Обляна от лунна светлина,

огън в очите ти искри,

не спираш да танцуваш ти.

 

Колко си красива,

полегнала в зелената трева,

от хорàта самодивски уморена,

заспиваш в омаен сън сега.

 

Колко си красива,

дори когато спиш,

и още по-красива,

щом до мен седиш!

© Славка Григорова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??