Тръгваш, а път няма.
Къде отиваш? При кого? При какво?
Търсиш. Не намираш.
Пак търсиш. Този път намираш.
То пък решава, че не търси и те оставя.
Ти вярваш, че си намерил и не пускаш.
Но власт нямаш... и пускаш.
А боли. Боли силно като рана от куршум.
И пак тръгваш, а път няма.
И сили няма.
Този път не търсиш.
Този път е краят.
© Cassy Lost Все права защищены