9 июн. 2007 г., 07:15

Кукла 

  Поэзия
626 0 2
               Заспиваш, положила глава върху моите гърди,
       моето облекчение - най-накрая две сродни души.
                  Целувам меките сладникави устни - 
              как искам огънят в теб да загори,
                                            а ръцете ти студени,
                                                                                       хладни,
                                      досущ бездушни 
                                                           като красивите ти прозрачни очи.
                Това са същите твои очи, които винаги съм търсел
                                                но това не може да си ти,
                                      и  ще продължава да боли......
                Аз съм творец,
                                мога да моделирам!
                         Аз съм човек,
                                           искам да ме обичаш!
     Ти си друга и различна
                                                търсиш
                                                                    си                 
                                                                                 Душа !

© Веселин В Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??