„Където умът не достига“
Отвъд небето, отвъд нощта.
Там, където умът не достига
аз пак ще мечтая...
И връщам се в дните. В моя живот.
В сърцето ги пазя
отвъд тъмнината. Навътре в душата.
Където умът не достига.
Аз от копнежа се храня!
Живея в своето детство...
Това е! И този ден отиде си!
А аз съм все така влюбена!
Там, където умът не достига
аз ще пазя в сърцето
всеки миг от живота!
В душата си спокойна съм,
в любовта си аз се рея!
Там, където умът не достига
следват само мечтите!
07,12,2013
© Божана Петрова Все права защищены