1.02.2014 г., 19:52 ч.

Където умът не достига 

  Поезия » Бели стихове
670 0 0

„Където умът не достига“

 

Отвъд небето, отвъд нощта.

Там, където умът не достига

аз пак ще мечтая...

 

И връщам се в дните. В моя живот.

В сърцето ги пазя

отвъд тъмнината. Навътре в душата.

Където умът не достига.

Аз от копнежа се храня!

 

Живея в своето детство...

 

Това е! И този ден отиде си!

А аз съм все така влюбена!

Там, където умът не достига

аз ще пазя в сърцето

всеки миг от живота!

 

В душата си спокойна съм,

в любовта си аз се рея!

Там, където умът не достига

следват само мечтите!

 

07,12,2013

© Божана Петрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??