18 февр. 2011 г., 16:29

... към маските прилепнаха мечтите ни... 

  Поэзия » Другая
407 0 5

забързани

и през глава май тичаме
за да оставим

истинските себе си зад нас
към маските

прилепнаха мечтите ни -
едни парчета пъзел

паднали в навъсен мрак

 

и отгатнали нестройната си същност
в плен да хванем времето

опитваме се с поглед
но за жалост бързината ни е мудност
сред устоите на вечния

вселенски порив

 

от мъниста изнизани

душите ни

облачно са меки ала ужасно ни тежат

към маските прилепнаха

и дните ни

които невъзможно е да се освободят

© Цвет Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Целях да е задъхан, пък то се е получил спънат. Ще помисля как мога да го оправя. Благодаря ви, че коментирате!
  • бива,бива,хареса ми
  • Според мен този текст може да стане по-добър!
    Малко спънат ритъм на места, но все пак бива.
  • Браво!
Предложения
: ??:??