13 июл. 2021 г., 17:13

Към сбъдване стреми се всеотдайност 

  Поэзия » Любовная
636 2 6

Превърни се в гълъб бял, Сърце!

Полетù към своята любима!

Ти бъди самото писъмце - 

чувството със обич всепламтима.

 

И кацнù в най- нежните ръце,

от душа да знае, че те има.

Да сияе нейното лице

от любов с усмивката пленима.

 

Да погледне тя в далечината

и със искреност да ме усеща.

Нейде там, без корист, на земята

влюбен някой в нея е с надежда.

 

Няма тук напразност и случайност.

Към сбъдване стреми се всеотдайност.

© Асенчо Грудев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??