Посърнал днес скитам из града,
ще сменям личният си лекар.
Не ми предписа хапче за тъга,
така се случи,изгубих любовта.
Вдигни си потника ми казва,
слушалки някакви изважда.
Апарат за кръвно ми показва.
Тропа ми по кръста,ставите!
Предписва ми рецепта проста,
аспирин и аналгин горчив.
Говори нещо,а аз под моста,
ще свърша моят път трънлив!
Навън старец свит,кат таралеж,
чорапи вълнени обува.
Не бой се чедо,хей младеж!
Времето!Времето лекува!
© Хари Спасов Все права защищены