26 авг. 2011 г., 22:01

Лирично откровение 

  Поэзия » Любовная
602 0 3

С духа си надживяваме страсти,

по пътя на любовта не съм сам.

Изпълваме всеки миг с щастие

и с нестихващ пролетен плам.

 

Аз съм вятърът на верността,

вълшебен шепот в твоите коси.

Ти си моята блестяща звезда

с горещо сърце и нежни очи.

 

С теб гоним сенките на мрака,

непростимо ще е да те изгубя.

И след края на света те чакам,

с безсмъртна душа да те любя.

© Васил Георгиев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??