3 сент. 2017 г., 06:46

Луната е моя сестрица 

  Поэзия » Философская, Другая
323 1 3

Луната е моя сестрица,

а слънцето – кръвен мой брат.

С тях често и дълго беседвам...

и всичко е ясно за нас...

Споделям им своите тайни,

споделят те своите с мен.

От хората пò са достойни

за място, дълбоко в сърце.

 

© Андрей Андреев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??