Sep 3, 2017, 6:46 AM

Луната е моя сестрица 

  Poetry » Phylosophy, Other
307 1 3

Луната е моя сестрица,

а слънцето – кръвен мой брат.

С тях често и дълго беседвам...

и всичко е ясно за нас...

Споделям им своите тайни,

споделят те своите с мен.

От хората пò са достойни

за място, дълбоко в сърце.

 

© Андрей Андреев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??