3.09.2017 г., 6:46 ч.

Луната е моя сестрица 

  Поезия » Философска, Друга
322 1 3

Луната е моя сестрица,

а слънцето – кръвен мой брат.

С тях често и дълго беседвам...

и всичко е ясно за нас...

Споделям им своите тайни,

споделят те своите с мен.

От хората пò са достойни

за място, дълбоко в сърце.

 

© Андрей Андреев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??