6 сент. 2012 г., 22:25

Лунен блус 

  Поэзия » Любовная
638 0 3

Ще бъдем двама,
както сме били,
и ще танцуваме 
под лунна серенада.
Докосвайки се 
с лунните лъчи,
далеч от всичко,
скрити във забрава.
Условности, 
събрани на вързоп,
ще ни очакват
на самотна гара.
Но пука ни!
Нали сме аз и ти,
танцуващи 
под лунна серенада.
Не се замисляй,
просто пристъпи.
И ще си спомниш
стъпките на танца.
Във него ще сме други,
без лъжи -
танцуващи актьори 
от миманса.
И ще блестят в очите ти искри.
Усмивката ми ще струи
във бавен ритъм.
Прегръщай ме 

и всичко забрави,
но винаги помни, 

че те обичам.

Чети още: http://k-iliev.blogspot.com/2012/08/blog-post_26.html#ixzz25dvi9c6M

© Камен Илиев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??