27 мая 2009 г., 21:13

Лунна сълза 

  Поэзия » Другая
665 0 11



Аз съм

рожба на утрото,

зачената

от мълчаливата нощ

и радостта на деня,

от нямата тъмнина

и триумфа на светлината,

от безмълвния лунен копнеж

и ликуващия слънчев "Привет".

Аз съм само лунна сълза,

огряна от слънцето -

просто...

капка роса.

 

 

 

 

© Ласка Александрова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??