27.05.2009 г., 21:13 ч.

Лунна сълза 

  Поезия » Друга
663 0 11



Аз съм

рожба на утрото,

зачената

от мълчаливата нощ

и радостта на деня,

от нямата тъмнина

и триумфа на светлината,

от безмълвния лунен копнеж

и ликуващия слънчев "Привет".

Аз съм само лунна сълза,

огряна от слънцето -

просто...

капка роса.

 

 

 

 

© Ласка Александрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??