Луна притичва
в сянката се крие
мракът е доволен
няма светлина
самотно куче
вдигнало главата,вие
мъка,страх и вопъл
смразява ти кръвта.
Казват,сянката
изпраща я Земята
а може би
поредното знамение
не вярваме
а нещо стяга ни Душата
нов огнен Ад
или стихийно наводнение.
Езичници не сме
защо все търсим знаци
кое ни кара на небето
неясни руни да четем
дали инстинктът наш
редом с кучето не вие
ще завладяваме планети
а това кога ще разберем.
Юли,2018г
Варна,Гавраил
© Гавраил Йосифов Все права защищены
и винаги оставям пет звезди,
не разговарям и не се издавам,
но ти присъствието ми разкри...