Лятно настроение...
И кестените пак са нацъфтели...
събира лятото
в очите ми сълзи...
и тичат
мислите ми полудели
все назад...
в отминалите дни..
И пак момичета са полетели
с цветни
пеперудени крила,
по нишки слънчеви
до мен достига
полъх чист
от младостта...
И пак порой от капки лято
пречиства
сивите ми дни,
a някой
дяволито ми намигва
с огън тих
в момчешките очи.
А кестените... как са нацъфтели...
ухае нежно
на любов...
и нищо, че отново
идва есен...
искри в душите ни
пак живият живот...
© Магдалена Костадинова Все права защищены