30 июн. 2009 г., 21:42

Лятно време 

  Поэзия
565 0 3

Един тромпет

разчупи залеза,

изтръпнал в бавен блус.

Жената с палмови бедра

лови с косата си

бакърени слънца.

Оттук

до края на нощта

танцуват сенките,

с нозе вечерни.

Потъват

в дрезгавите пясъци

разнежените силуети.

 

© Ели Деянова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??