Да се правим на добри...
най-великото призвание,
с много шум и веселби
да дариме състрадание!
Някои така разбират
трудния живот на хората,
дето цял живот жонглират
между вярата и преумората;
между края и началото,
между болка и надежда,
между черното и бялото
с взор към новото проглеждане.
Истинското е в нагласата,
че и ние сме подвластни,
че сме също част от масата
и на таз планета расли.
Истината е в надеждата,
че за всички има пътища
и в трънливото усещане,
че няма винаги завръщане!
© Екатерина Спасова Все права защищены