Любов
Промъквам се в тихите нощи,
когато ветровете уморени заспят.
Огънят у мене отново ще трепне,
моите чувства над мен ще бдят.
Вземи ме с твоята вечна магия,
с нежна обич ме дари.
Над мене да падат звездите,
сърцето ми ти покори.
Изпий всичката ми кръв гореща,
като цвете ме вземи.
А аз като светулка малка
пак в ръцете ти ще светя.
© Мария Все права защищены