3 февр. 2010 г., 09:19

Любов под луната 

  Поэзия » Любовная
713 0 0

Любов под луната

 

Загубени на мрака в безкрая,

c моята любов ще те омая.

Ще ме целуваш с устните си жарки

и ще сияят чувствата ни ярки.

 

Ще ме докосваш ти в тъмнината,

плахо ще блести над нас луната

и в този миг най-ярките звезди

ще бъдат влюбените ти очи.

 

И срещайки се сред полето тайно,

окъпани от лунна светлина,

ще те желая все така безкрайно

и вечно ще те нося във кръвта.

 

В прегръдката ми нежно сгушен,

тъй близо си до моето сърце

и ако имах сила някаква,

ще си останеш тук със векове.

 

14.08.2000

© АнеблА Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??