Любовта ми от вчера е сляпа,
късче лед и попадна в окото
и се чувства щастлива донякъде,
ослепяла, преди да прогледне широко.
А пък ти и търсиш очите
грешка, и то голяма.
ако сега те види - истинския.
ще разбере,
че си бил измама
че си бил сън
и несбъднато влюбване,
че си бил поредният в живота,
че си лъгал дори на разсъмване.
Остави късчето лед по-добре в окото ù.
© Наталия Божилова Все права защищены