Feb 23, 2010, 9:39 AM  

Любовта ми от вчера е сляпа 

  Poetry
960 0 9

Любовта ми от вчера е сляпа,

късче лед и попадна в окото

и се чувства щастлива донякъде,

ослепяла, преди да прогледне широко.

А пък ти и търсиш очите

грешка, и то голяма.

ако сега те види - истинския.

ще разбере,

че си бил измама

че си бил сън

и несбъднато влюбване,

че си бил поредният в живота,

че си лъгал дори на разсъмване.

 Остави  късчето лед по-добре в окото ù. 

© Наталия Божилова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??