14 апр. 2006 г., 01:04

Любовта на Април 

  Поэзия
1222 0 6

Минавам през обич

прорязана в тъмното.

Ще докосна реалност,

потъваща в дъното.

Над сиви магии

извикай ме тихо.

Обичам те!

В крясък от нежност

се давя...Обичай ме!

Спомен изгрява,

след него роман.

Преписвам живота си

- тефтер разпилян.

Подреди го във сънища.

Стопли ме в ръцете си!

Разкъсваща утрото,

ме скрии под крилете си.

© Ангел Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??