Apr 14, 2006, 1:04 AM

Любовта на Април 

  Poetry
1230 0 6

Минавам през обич

прорязана в тъмното.

Ще докосна реалност,

потъваща в дъното.

Над сиви магии

извикай ме тихо.

Обичам те!

В крясък от нежност

се давя...Обичай ме!

Спомен изгрява,

след него роман.

Преписвам живота си

- тефтер разпилян.

Подреди го във сънища.

Стопли ме в ръцете си!

Разкъсваща утрото,

ме скрии под крилете си.

© Ангел All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??