14.04.2006 г., 1:04 ч.

Любовта на Април 

  Поезия
1229 0 6

Минавам през обич

прорязана в тъмното.

Ще докосна реалност,

потъваща в дъното.

Над сиви магии

извикай ме тихо.

Обичам те!

В крясък от нежност

се давя...Обичай ме!

Спомен изгрява,

след него роман.

Преписвам живота си

- тефтер разпилян.

Подреди го във сънища.

Стопли ме в ръцете си!

Разкъсваща утрото,

ме скрии под крилете си.

© Ангел Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??