Къс от нежност, обвит във дим.
Лунно цвете, сковано в лед.
Тайнствен поглед неустоим.
Глас с аромат на лотос.
Рисунка на нежна мечта.
Нота, почувствана в нощта.
Искрица на надежда расте
от целувка с пеперудени криле.
© Владимир Все права защищены